Kluba Biedriem

Lietotājvārds

Parole


Kļūt par BMW Kluba biedru?

Kluba Jaunumi un Pasākumi

Gada auto 2017

Gada auto 2017 BMW X1 un "Latvijas Gada Auto 2017" BMW Fani, nepieciešams Jūsu balsojums, lai “Latvijas Gada auto Tautas simpātija 2017” pozīciju ieņemtu BMW X1 modelis! Nobalsot varat šajā linkā: http://www.delfi.lv/latvijas-gada-auto/ Kopā mēs varam! BMW - vislabākais auto! :) ... » Lasīt tālāk
 

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015.

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015. Ginesa rekords “Visvairāk BMW vienuviet” Saistībā ar BMW 100 gadu jubileju, 7. augustā, Biķernieku trasē tiks uzstādīts rekords – „Visvairāk BMW markas automašīnas vienuviet” (Largest parade of BMW cars). Šāds rekords BMW automašīnām vēl nav uzstādīts un Latvija būs pirmā valsts pasaulē. Aicināti piedalīties visi BMW ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2016.

Labdarības pasākums 31.01.2016. BMW Clubs Latvia un BMW Motorrad Club Latvia aicinājums labdarības pasākumam. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem varbūt ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā Savā vairāku gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē BMW Clubs Latvia ar milzīgu gandarījumu var lepoties ar vairākām sabiedriskām aktivitātēm. Viena no šīm aktivitātēm ir nu jau par ikgadēju un ilggadīgu tradīciju kļuvusī Labdarības akcija Latvijas bērnu namos. Šī gada janvāra nogalē šāda labdarības akcija tika rīkota ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2015.

Labdarības pasākums 31.01.2015. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem, varbūt, ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, kuri atrodas sava dzīvesceļa pašā, pašā sākumā, un kurus mēs savā ... » Lasīt tālāk
 

• Labdarības pasākums 18.01.2014

Labdarības pasākums 18.01.2014

 2013.gada nogalē un jaunajam gadam iesākoties, BMW Clubs Latvija aicināja piedalīties Labdarības akcijās un jaunā gada 18. janvārī ir noslēgusies pirmā no tām - īpaši sagatavots pasākums Irlavas bērnunama bērniem. Piedāvājam nelielu ieskatu šī pasākuma norisē. 

Saulainais un dzestrais sestdienas rīts iesākās ar kluba pārstāvju ierašanos Irlavas bērnu namā ar mērķi - doties visiem kopā uz Rīgu, lai izbaudītu BMW Clubs Latvia sarūpētu kultūras un izklaides programmu. Bērnu sajūsma un gaviles virmoja gaisā jau no autobusa ierašanās brīža un bērnu piedzīvojumu bagātā diena varēja sākties. 

Pirmā pietura Rīgā - „Multikino”. Te viņus sagaidīja arī daudzi citi BMW Clubs Latvia kluba biedri, gatavi iepriecināt bērnus ar savu līdzdalību un centieniem radīt viņiem prieka pilnus un neaizmirstamus brīžus. Pārsteigums bērnos un audzinātājās bija neaprakstāms, ieraugot "Multikino" īpaši sarūpētu ceļojumu pasaku valstībā, ko vēl vairāk paspilgtināja cienasts popkorna un limonādes veidā. Savukārt - iespēja izbaudīt trīsdimensiju pasaku filmu „Frozen” (Ledus sirds) ar īpaši šim nolūkam paredzēto 3D briļļu lietošanu, padarīja šīs pasaku filmas baudīšanu īpaši unikālu un sajūsmas pilnu. Bērni aktīvi pārdzīvoja līdzi uz ekrāna redzamajiem varoņiem un piedzīvojumiem.

Arī „Multikino” administrācija pacentās sarūpēt bērniem prieka pilnus brīžus, uzstādot īpašas norādes nokļūšanai pareizajā kino zālē, kā arī tematiski noformējot uzgaidāmās telpas ar šīs pasaku valstības motīviem un dekorācijām, pie kurām bērni labprāt uzkavējās arī vēl pēc seansa, daloties savos pārdzīvojumos un iespaidos.

Prieka un sajūsmas pilnā diena turpinājās boulinga centrā „Spāre”. Šajā viesmīlīgajā centrā bērnus sagaidīja plašas izklaides iespējas, atbilstoši katra bērna vecumam un spējām, lai neviens nepaliktu malā noskumis un garlaikots. Bērnus gaidīja pusdienu maltīte un divu stundu iespēja izmēģināt savus spēkus dažādās aktivitātēs - sākot ar ilustrāciju izkrāsošanu krāsojamajās grāmatiņās visjaunākajiem svētku dalībniekiem, līdz pat boulinga turnīru lielākajiem audzēkņiem. Neizpalika arī jautri brīži bērnu rotaļu laukumiņā un azartiskas sacensības puzļu salikšanā. Būtiskākā svētku sastāvdaļa - visi dalībnieki tika pie balvām. Gan uzvarētāji, gan arī zaudētāji. Līdz ar to neviens nepalika vīlies.
Daudzi bērni labprāt izmantoja BMW Clubs Latvia biedru viesmīlību un uzmanību, jautri rotaļājoties kopā ar viņiem, zīmējot, krāsojot ilustrācijas, kā arī - vienkārši izbaudot viņiem veltīto uzmanību, kas ikdienā, dažkārt, viņiem patiešām ļoti pietrūkst. Šo brīnišķīgo emociju noskaņā divas stundas paskrēja vienā mirklī. Tādēļ, mājup braucot, bērnu prieka un smaida pilnie skatieni un atvadu mājieni no autobusa loga vēl ilgi pavadīja kluba biedrus un mazo ciemiņu uzņēmējus. Kaut arī tā bija tikai viena diena, tomēr tā bija izdevusies, un bērni, kā arī viņu audzinātājas, mājup devās priecīgu emociju pārņemti. 

Tā kā šī nebija vienīgā BMW Clubs Latvia rīkotā labdarības akcija, un priekšā gaida vēl viens pasākums, svarīgs ir šo pasākumu materiālais atbalsts. Kluba biedru un pasākumu atbalstītāji kopā saziedoja 1227.50EUR, no kuriem bērnu nama pasākumam tika iztērēti 658.55EUR. Nākamais labdarības pasākums notiks „Stella Maris” veco ļaužu pansionātā, kam tiks sarūpēti pretizgulējumu spilveni un matrači. Šo lietu iegādei ir iztērēti 405.18 EUR. Atlikusī summa tiks iztērēta dāvanu grozam Strazdes bērnu namam, ko BMW Clubs Latvia aprūpēja iepriekšējos četrus gadus un kura iemītnieki joprojām dzīvo daudz kluba biedru domās un sirdīs. Kaut arī BMW Clubs Latvia biedri 2014. gadā izlēma veltīt savu laiku, rūpes un gaišās domas katru gadu citam bērnu namam, tomēr Strazdes bērnu namu kluba biedri aizmirst nespēj. 

BMW Clubs Latvia izsaka visdziļāko pateicību tiem atbalstītājiem, bez kuru dāsnuma šos labdarības pasākumus īstenot nebūtu iespējams. 

Īpaši izcelt vēlamies „SIA ”Amazone” un SIA „ADDO Solutions”. 

Savukārt pastāvīgais BMW Clubs Latvia atbalstītājs "Inchcape BM auto", kas vienmēr dāsni atbalsta mūsu rīkotos pasākumus, šajā Labdarības akcijā piedalījās gan ar dāvaniņām Irlavas un Strazdes bērnu namu iemītniekiem aizraujošu puzļu un citu noderīgu mantu veidā, gan ar darbinieku saziedotajiem naudas līdzekļiem.

"Multikino" nodrošināja bērniem zāli, kurā viņi skatījās kino seansu, un iepriecināja viņus ar īpašu cenas atlaidi popkorna un dzērienu komplektiem. Savukārt boulinga centrs „Spāre” dāvāja bērniem divas stundas boulinga spēli. 

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad tipogrāfija „Veiters” dāvināja bērniem daudz dažādas krāsojamās grāmatiņas. 

Īpašs prieks ir par Irlavas pagasta pašvaldību, kas palīdzēja bērniem sagādāt prieka pilnus brīžus, nodrošinot viņu ierašanos Rīgā un mājupceļu ar autobusu. Sirsnīgu pateicību vēlamies izteikt autobusa šoferim Jānim, kurš veltīja savu brīvdienu, izvizinot bērnus uz pasākumu norises vietām, kā arī - mājup. Tāpat vēlamies pateikties BMW vortāliem BMWPower.lv un MOTOpower.lv un viņu entuziastiem, kuri jau vairāku gadu garumā sniedz savu atbalstu kluba rīkotiem pasākumiem. 

Visi mēs - labdarības akciju dalībnieki un atbalstītāji - būtu vairāk kā laimīgi, ja vien spētu dalīties kaut ar mazumiņu tā prieka un pozitīvo emociju, ko guvām no savas mīlestības un uzmanības dāvināšanas bērniem un viņu nenovērtējamā gandarījumā, ko mēs saņēmām pretī no viņiem. Šiem bērniem ir vajadzīga ne tikai uzmanība un vecāku mīlestība, kas viņiem ļautu justies vajadzīgiem, mīlētiem un aizsargātiem, bet šiem bērniem arī ir nepieciešami vecāki, kam katru dienu dāvāt savu mīlestību, kas viņiem ir pārpārēm.

• Apskatiet foto galeriju - Labdarības pasākums 18.01.2014

Milzīgs paldies visiem pasākuma atbalstītājiem un ziedotājiem!
BMW Clubs Latvia