Kluba Biedriem

Lietotājvārds

Parole


Kļūt par BMW Kluba biedru?

Kluba Jaunumi un Pasākumi

Gada auto 2017

Gada auto 2017 BMW X1 un "Latvijas Gada Auto 2017" BMW Fani, nepieciešams Jūsu balsojums, lai “Latvijas Gada auto Tautas simpātija 2017” pozīciju ieņemtu BMW X1 modelis! Nobalsot varat šajā linkā: http://www.delfi.lv/latvijas-gada-auto/ Kopā mēs varam! BMW - vislabākais auto! :) ... » Lasīt tālāk
 

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015.

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015. Ginesa rekords “Visvairāk BMW vienuviet” Saistībā ar BMW 100 gadu jubileju, 7. augustā, Biķernieku trasē tiks uzstādīts rekords – „Visvairāk BMW markas automašīnas vienuviet” (Largest parade of BMW cars). Šāds rekords BMW automašīnām vēl nav uzstādīts un Latvija būs pirmā valsts pasaulē. Aicināti piedalīties visi BMW ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2016.

Labdarības pasākums 31.01.2016. BMW Clubs Latvia un BMW Motorrad Club Latvia aicinājums labdarības pasākumam. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem varbūt ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā Savā vairāku gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē BMW Clubs Latvia ar milzīgu gandarījumu var lepoties ar vairākām sabiedriskām aktivitātēm. Viena no šīm aktivitātēm ir nu jau par ikgadēju un ilggadīgu tradīciju kļuvusī Labdarības akcija Latvijas bērnu namos. Šī gada janvāra nogalē šāda labdarības akcija tika rīkota ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2015.

Labdarības pasākums 31.01.2015. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem, varbūt, ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, kuri atrodas sava dzīvesceļa pašā, pašā sākumā, un kurus mēs savā ... » Lasīt tālāk
 

• Atskats uz „BMW Open Track Day 2010”

Atskats uz „BMW Open Track Day 2010”

„BMW Open Track Day 2010” - „Izmēģini savu auto trasē!”  

Ar tādu nosaukumu šā gada 8. maijā Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris – oficiālais BMW pārstāvis Latvijā „BM Auto” rīkoja kopēju pasākumu „BMW Open Track Day 2010”, kas norisinājās Rīgā, Biķernieku sporta bāzē.

Automašīnu spēku pārbaude
Šis notikums pulcināja daudz interesentus, kā arī 36 dalībniekus. Tie ieradās ar visdažādāko marku un izlaiduma gadu automašīnām, lai izmantotu iespēju izbraukt pa lielo Biķernieku apli, pārbaudot savus un personīgā auto spēkus trasē.
Pasākumu atklāja ar Latvijas BMW kluba prezidenta Mārča Kaktiņa un pasākuma galveno atbalstītāju „BM Auto” uzrunu. Pēc tam sekoja īsa instruktāža, un varēja sākties ilgi gaidītie braucieni.
Lai arī no rīta visus nedaudz pārsteidza lietus, tomēr dienas garumā gan dalībniekus, gan skatītājus sildīja vasarīga saulīte. Dienas garumā skatītājiem bija iespēja baudīt siltas pusdienas un dzērienus pasākumam īpaši sarūpētajā kafejnīcā, kā arī klausīties DJ Zipp spēlēto mūziku.

Konkursi un atrakcijas
Paralēli braucieniem norisinājās dažādi „BM Auto” organizētie konkursi, piemēram, dažādu automašīnu detaļu atminēšana vai erudīcijas spēle, kur varēja pārbaudīt savas zināšanas par BMW markas automašīnām. Vislielāko atsaucību guva konkurss ar veiklības braucieniem. Tajā bija jāizbrauc no starta pozīcijas līdz līkumotā trasē noteiktam punktam ar ūdens glāzi uz automašīnas jumta un jānodod tā tiesnesim un atpakaļgaitā jāatgriežas starta pozīcijā. Uzvarētājs, kurš to paveica visātrāk, šoreiz izrādījās „Mitsubishi” automašīnas vadītājs.
Pasākuma atbalstītājs „BM Auto” uzvarētājiem bija sarūpējis visdažādākās pārsteiguma balvas, katrā no konkursiem apbalvojot pirmās trīs vietas. Noslēgumā notika galvenā „BM Auto” loterijas izloze, kurā varēja piedalīties ikviens, lai laimētu ekskluzīvu iespēju nedēļas nogalē sēsties pie jaunās BMW 5. sērijas stūres ar pilnu bāku degvielas.
Papildus tam norisinājās „PRO-TEC” profesionālās auto kosmētikas līdzekļu produkcijas izplatītāju organizētā loterijas izloze pasākuma dalībniekiem. Tajā diviem laimīgajiem pasniedza nelielas balviņas, kā arī bija iespēja palutināt savas automašīnas ar kādu no izplatītāja piedāvātajiem produktiem.
Tāpat ikviens varēja izbraukt pa trasi blakus pieredzējušam auto sportistam Jānim Kārkliņam ar īpaši autošosejas sacensībām sagatavotu BMW markas automašīnu.

Latvijas BMW klubs pateicas visiem par labajiem vārdiem pēc pasākuma! Klubs arī turpmāk centīsies organizēt šādus izbraucienus. Tāpat īpašs paldies mūsu rūpīgajiem sadarbības partneriem „BM Auto”, kas atrod laiku un resursus atbalstīt „BMW Open Track Day” jau otro gadu pēc kārtas!

Dace Teibe
(Exclusivity)
13.05.2010.

Papildu informācija:
TrackDay 2010 galerija (Maxis)
TrackDay 2010 galerija (MADAlex)
TrackDay 2010 galerija (Exlusivity)