Kluba Biedriem

Lietotājvārds

Parole


Kļūt par BMW Kluba biedru?

Kluba Jaunumi un Pasākumi

Gada auto 2017

Gada auto 2017 BMW X1 un "Latvijas Gada Auto 2017" BMW Fani, nepieciešams Jūsu balsojums, lai “Latvijas Gada auto Tautas simpātija 2017” pozīciju ieņemtu BMW X1 modelis! Nobalsot varat šajā linkā: http://www.delfi.lv/latvijas-gada-auto/ Kopā mēs varam! BMW - vislabākais auto! :) ... » Lasīt tālāk
 

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015.

BMW Ginesa rekorda uzstādīšana 07.08.2015. Ginesa rekords “Visvairāk BMW vienuviet” Saistībā ar BMW 100 gadu jubileju, 7. augustā, Biķernieku trasē tiks uzstādīts rekords – „Visvairāk BMW markas automašīnas vienuviet” (Largest parade of BMW cars). Šāds rekords BMW automašīnām vēl nav uzstādīts un Latvija būs pirmā valsts pasaulē. Aicināti piedalīties visi BMW ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2016.

Labdarības pasākums 31.01.2016. BMW Clubs Latvia un BMW Motorrad Club Latvia aicinājums labdarības pasākumam. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem varbūt ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā

Labdarības pasākums Elejas bērnunamā Savā vairāku gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē BMW Clubs Latvia ar milzīgu gandarījumu var lepoties ar vairākām sabiedriskām aktivitātēm. Viena no šīm aktivitātēm ir nu jau par ikgadēju un ilggadīgu tradīciju kļuvusī Labdarības akcija Latvijas bērnu namos. Šī gada janvāra nogalē šāda labdarības akcija tika rīkota ... » Lasīt tālāk
 

Labdarības pasākums 31.01.2015.

Labdarības pasākums 31.01.2015. Ir Ziemassvētku laiks, kad mēs vairāk domājam par saviem līdzcilvēkiem. Ziemassvētki ir arī labo darbu laiks, kas vēlreiz aicina mūs padomāt arī par tiem cilvēkiem, kuriem, varbūt, ir paveicies mazliet mazāk, nekā mums. Jo īpaši tā mūsu sabiedrības daļa, kuri atrodas sava dzīvesceļa pašā, pašā sākumā, un kurus mēs savā ... » Lasīt tālāk
 

• Norisinājies „BMW Open Track Day 2011” - „Izmēģini savu auto trasē!”

Norisinājies „BMW Open Track Day 2011” - „Izmēģini savu auto trasē!”

Šā gada 15. maijā Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris – oficiālais BMW pārstāvis Latvijā „BM Auto” rīkoja kopēju pasākumu „BMW Open Track Day 2011”, kas norisinājās Rīgā, Biķernieku sporta bāzē.  

Pasākuma gaita
Šis notikums pulcēja ap 350 interesentus, kā arī  vairāk kā 40 dalībniekus no visas Latvijas, kas ir krietni vairāk nekā pērn. Pasākuma dalībnieki bija ieradušies  ar visdažādāko marku un izlaiduma gadu automašīnām, lai izmantotu iespēju izbraukt pa lielo Biķernieku apli, pārbaudot savus un personīgā auto spēkus trasē.
Pasākumu atklāja Latvijas BMW kluba prezidents Mārcis Kaktiņš un pasākuma galvenais atbalstītājs „BM Auto”. Pasākuma jaunākie viesi bija Strazdes bērnunama bērni, pie kuriem Latvijas BMW klubs bija viesojies jau divus gadus pēc kārtas Ziemassvētku laikā.
Lai arī laika prognoze solīja lietu un negaisu, tomēr visas dienas garumā pasākuma dalībniekus un interesantus sildīja īsta vasaras saulīte. Pasākuma muzikālo noskaņu nodrošināja Discomania, DJ Hipp, kā arī RedBull, bet par uzvarētāju atbilstošu apbalvošanu bija parūpējies šampanietis „Aelita”.

Atrakcijas
Pasākuma ietvaros SIA „Autoziņas” piedāvāja vēl nebijušu iespēju kļūt par Autoziņas fm  radio 2012. gada kalendāra modeli. Ikviens varēja doties uz speciāli izveidotu stendu un nofotografēties profesionāla fotogrāfa pavadībā.
Savukārt Strazdes bērnunama bērniem bija sagatavotas īpašas atrakcijas- BMWLife kluba organizētā stafete, braucieni ar kartingu, kurus piešķīra kartinga halle „Ātruma cilts”, kā arī dāvaniņas no BM Auto. Par pusdienām un uzkodām rūpējās Sandys Beach āra bufete.

Nu jau kā neatņemama pasākuma sastāvdaļa bija galvenā „BM Auto” loterijas izloze, kurā varēja piedalīties ikviens, lai laimētu ekskluzīvu iespēju nedēļas nogalē sēsties pie jaunās BMW 5. sērijas stūres ar pilnu bāku degvielas.
Lai izbaudītu vēl nebijušas izjūtas,  ikvienam pasākuma viesim bija iespēja sēdēt blakus pieredzējušiem auto sportistiem Jānim Kārkliņam un Kārlim Nikiforovam, kas viņus izvizināja īpaši auto šosejas sacensībām sagatavotās sporta mašīnās. Tas viennozīmīgi radīja papildus pacilājumu un svētku sajūtu.

Latvijas BMW klubs pateicas visiem skatītājiem un dalībniekiem, kā arī īpašs paldies kluba sadarbības partneriem „BM Auto”, kas „BMW Open Track Day” atbalsta jau trešo gadu pēc kārtas , un BMWLife klubam! Mēs no sirds priecājamies, ka ar katru gadu ievērojami palielinās dalībnieku, skatītāju, kā arī atbalstītāju pulks, un ka mēs kopīgiem spēkiem varam radīt šo neaizmirstamo pasākumu.

Dace Teibe
Exclusivity
20.06.2011.

Papildu informācija:

BMW Track Day 2011 bildes 

Bildes no Autoziņas.fm-1

Bildes no Autoziņas.fm-2